Findkontor.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlejemål til leje i Kolding

180 - 800 m2 kontorfællesskab i Kolding til leje

Attraktivt kontorfællesskab i Kolding

House of Innovation er placeret i hjertet af Kolding i en flot gammel arkitektonisk bygning, der oprindeligt har huset en afdeling af Nationalbanken. Huset ligger placeret centralt i forhold til byens parkeringspladser, og der forefindes gæsteparkering i gården. Der forefindes både mindre kontorer på ca. 10 m2 og større kontorer på ca. 18 m2 og opefter. Kontorerne kan lejes både med og uden møbler. Udover kontorerne er det også muligt at leje en kontorplads. Udover nogle fantastiske kontorlokaler rummer huset også mange fælles aktiviteter, så lejerne har rig mulighed for at netværke med hinanden.

Vi har bl.a. en god frokostordning, hvor lejerne mødes hver dag kl. 12.00 Derudover har vi en dejlig gårdhave, hvor vi indimellem når vejret tillader det, hygger os sammen. Priserne starter ved kr. 1.950, pr. måned for en arbejdsplads i et åbent kontormiljø og kr. 3.100, pr. måned for et kontor på ca. 10 m2. Der er mulighed for at tilkøbe en IT pakke til kr. 300, pr. arbejdsplads pr. måned omfattende: fri internetadgang med en 100/100 MBit fiberforbindelse fri udskrivning, kopiering, scanning og fax på farvekopimaskine Vi kan også tilbyde leje af kontormøbler for kr. 200, pr. arbejdsplads pr. måned. Endvidere kan vi tilbyde deltagelse i frokostordning til en pris på kr. 28, pr. gang eller en månedsaftale for kr. 280, pr. måned. Forplejningsservice ved møder er efter særlige prisliste. Alle priser er ekskl. moms