Findkontor.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlejemål til leje i Odense C

12 - 500 m2 kontor, kontorfællesskab i Odense C til leje

Små Kontorer i Kontorfællesskab | Centralt i Odense

Hvis din virksomhed mangler en fast base, eller du overvejer at åbne en mindre afdeling i Odense, tilbyder vi små kontorer helt ned til 12 kvm, i et lyst og levende kontorfællesskab. Kontoret er indrettet med moderne hæve/sænke-borde og professionelle kontorstole, så du og dine medarbejdere bare skal sætte jer til rette og åbne computeren.

Hos Coworking Plus gør vi det nemt at drive virksomhed ved at administrere alt det praktiske omkring din kontorløsning. Du får fri adgang til mødelokaler, lynhurtigt internet, fri print, adgang til et stort netværk af iværksættere og Danmarks måske bedste kaffe. Derudover er der både el, varme og vand, samt kontorrengøring inkluderet i lejen.

Coworking Plus er bygget op omkring et fleksibelt koncept. Skulle du have brug for et par nye medarbejdere, er det altid muligt at flytte i større lokaler uden opsigelsesperiode.

Coworking Plus ligger centralt i Odense på Kochsgade 31, med 10 minutters gang fra banegården og mere end 100 gratis parkeringspladser.