Findkontor.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlejemål til leje i Herlev

203 m2 kontor i Herlev til leje

203 m² kontor/domicil til fast pris og fleksibel opsigelse

Kontorhotel
Som noget helt særligt udbydes nu et lejemål i kontorhotellet på 203 m². Lejemålet har som det eneste i kontorhotellet egen indgangsdør og eget tekøkken. Slip for bekymringer, for her kender du den faste pris på dit kontor i kontorhotellet. Her er der mulighed for adgang til et stort netværk og sparring, printerfaciliteter, internet, kaffe, leje af inventar, kantine med cateringfirma, mødelokaler og konferencelokale. Alt samlet på ét sted. Dette kontor har plads til ca. 10 personer.

Ejendommen
På Lyskær 1-5 har vi 3 kontorhoteller. Alle vore kontorhoteller er beliggende i meget velfungerende flerbrugerhuse, der alle fremstår moderne og yderst præsentable. Uanset hvilket kontorhotel du vælger, i hvilken ejendom, er du garanteret at få adgang til fri afbenyttelse af stort mødelokale og konferencelokale med AV-udstyr. Der tilbydes også kantine med cateringfirma, der giver adgang til køb af tilberedt frokost hver dag, samt mulighed for bestilling af mødeforplejning til dine møder.

Parkering
Parkering er altafgørende, og derfor lægger vi stor vægt på, at dette er tilgængeligt for vores lejere. Der er både mulighed for at parkere i terrænet samt i vores store parkeringskælder. Vi tilbyder også udlejning af p-pladser med ladestander til din el-bil.

Beliggenhed
Ejendommen har facade direkte ud til Ring3 som dagligt har enormt mange forbipasserende biler, hvorfor dette giver anledning til stor eksponering. Der er buss...